Yayasan Karyawan

FAQ – SOALAN LAZIM

01. CARA PESANAN

Senaraikan pesanan anda dan hantarkan melalui e-mel:

Atau WhatsApp:
+6011-2132 5334

Sila sertakan sekali alamat lengkap, nama dan nombor telefon anda.

02. CARA PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat melalui beberapa cara, iaitu

Pindahan wang secara online

Untuk pembayaran menerusi pindahan wang, sila gunakan no akaun berikut

CIMB Bank Bhd
YAYASAN KARYAWAN

Sila emelkan bukti transaksi anda kepada kami menerusi alamat [email protected] sebagai bukti pembayaran.

ATM/Kaunter Bank/Deposit Tunai

Bagi pembayaran menerusi deposit tunai, sila gunakan no akaun berikut

CIMB Bank Bhd

Cek/Wang Pos/Kiriman Wang

Sila sediakan cek/wang pos/kiriman wang dalam Ringgit Malaysia untuk YAYASAN KARYAWAN. Pastikan nama, nombor telefon, alamat emel serta nama buku atau no pesanan anda ditulis dengan jelas dan hantarkan ke

Aras Bawah, Menara Dewan Bahasa dan Pustaka
Jalan Dewan Bahasa
50460 Kuala Lumpur
MALAYSIA

03. CARA & KOS PENGHANTARAN

Penghantaran hanya akan dilakukan apabila bukti pembayaran diterima. Tarikh penerimaan pesanan adalah antara hingga 10 hari daripada tarikh pembayaran diluluskan.

Perkhidmatan pos bungkusan (Pos Malaysia) atau penghantaran cepat (courier service) akan digunakan bagi kawasa kawasan lain.

Kos penghantaran: Minimum RM5 atau 5% daripada harga produk

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.